Hae pannulta

sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Devil`s Eggs


Paholaisen munat

Selailin tuossa jotain reseptejä joita olin tallennellut viime pääsiäisenä ja silmiini osui tämä yhdeltä jenkkisivulta nappaamani munaresepti. Viis pääsiäisestä tämä maistuu kyllä koska tahansa pikkusuolaisena. Nimensä mukaan nämä täytetyt munanpuolikkaat on hieman tulisemmin maustettuja. Tätä on helppo varioida ja sopii niin aamiaiseksi, iltapalaksi (niinkuin mulla tälläkertaa) tai lisukkeeksi esim salaatin kanssa.

Munat valmistuu näin:

4-6 kovaksi keitettyä munaa
Majoneesia
Tonnikalaa 1/2 purkkia
Tabascoa
Mustapippuria
Chilijauhetta
Suolaa

Pistä munat puoliksi pituus suunnassa ja kaavi keltuaiset pieneen kulhoon. Sekoita kulhossa keltuaisista, majoneesista ja tonnikalasta tasainen tahna. Mausta oman maun mukaan tabascolla, chilillä, pippurilla ja suolalla.
Itse diggaan melko tulisista munista joten tabascoa lorautin melko runsaasti.
Jos muna-majoneesi-tonnikalatahnaa jää yli (tai voihan sitä tehdä ihan erikseen) voi sitä käyttää leivän päällä tai vaikka patongin välissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti