Hae pannulta

sunnuntai 1. toukokuuta 2011

ZenGrow


Olen joutunut mainoksen uhriksi. Zen Growsta on puhistu jo jonkun aikaa ja olenkin lukenut laitteista monesta eri blogista ja muista lähteistä. Nyt jouduinkin antautumaan ja tilaamaan laitteen itselleni. Pakko myöntää että vehjehän on loistava. En ala ruotimaan tässä sen tarkemmin että maksaako laite itsensä takaisin kuinka monennen kavatetun salaattiruukun jälkeen tai kuinka paljon se sähköä kuluttaa. En hankkinut laitetta pelastaakseni maailman tai tullakseni omavaraiseksi pienviljelijäksi. Haluan vain nauttia veden solinasta ja katsella kun basilika ja muut yrtit kasvavat silmissä ja välillä on kiva napsia tuoreita yrttejä ruokaan.

Odotin vähän vaikeampaa käyttökokemusta mutta laitteen käyttö on hyvin yksinkertaista ja uskoisinkin että jopa pahemman laadun nakkisormi ei pysty tumpeloimaan tämän kanssa. En ole todellakaan itse mikään multasormi ja silti olen saanut kaikki yrtit ja salaatit kukoistamaan tässä parin kuukauden aikana. Basilika on tuplannut kokonsa muutamassa viikossa vaikka siitä on käytetty osa ruoanlaittoon. Vielä kun hankkii ajastimen pistorasiaan laite on täysin vaivaton varsinkin jos laite sijaitsee sellaisessa paikassa jossa veden solina ja valo häiritsevät.

Seuraavaksi olen ajatellut kokeilla chilin kasvatusta laitteen kanssa kun olen lukenut aiheesta ja ymmärtänyt että moni on onnistunut siinä aika vaivattomasti. Muutenkin kasvatus siemenestä on alkanut kiinnostamaan nyt kun olen onnistunut pitämään valmiita kasveja hengissä. Kuitenkin loppujen lopuksi on siis pakko vain suositella tätä mikäli on valmis sijoittamaan vähän eikä ainoa peruste ole vain laitteen tuottavuus tai se että se jonkun puolen tuhannen salaattiruukun jälkeen on maksanut itsensä takaisin.

1 kommentti:

  1. Hyvältä näyttää! Luen mielelläni lisääkin kokemuksiasi.

    VastaaPoista