Hae pannulta

torstai 24. maaliskuuta 2011

AnanasVene



Näin kevään pilkistämisen kunniaksi oli pakko jo tehdä jotain raikasta ja kesäistä.
Pakko oli vähän päästä kikkailemaan=) Ananasveneeni on siis koverrettu ananas joka on täytetty herkullisella hedelmäsalaatilla. Idean tähän sain töissä mennä viikolla kun kauppias puhui omasta ananasvene jälkiruoastaan. Onhan tässä vähän kikkailun makua näin arkena, mutta vieraille tai juhlahetkenä tarjoiltuna tämä annos ja esillepano pääsee oikeuksiinsa.

Rupesin tässä junassa istuessani miettimään että voisi olla kiva tarjota annos myös vaikka hunaja tai cantalope melonin puolikkaasta siten että siinä olisi vielä reilusti hedelmälihaa reunoilla jota syöjä voisi syödessään kaapia salaatin mukaan.

Eli siis
Ananasvene
-ananas (kypsä kokonainen)
-melonit (hunaja ja cantalope)
-omenaa
-banaania
-viinirypäleitä
-kiivihedelmää
-päärynää

Hommahan tosiaan meni niin, että halkaisin ja koversin ananaksen. Käytin koverretut hedelmälihat salaattin. Tavallisella terävällä veitsellä selvisi hyvin.
Sen jälkeen helmäsalaatti valmiiksi ja koverrettuun ananakseen esille. Jokainen tekee sellaisen salaatin mistä tykkää. Yllä oma versioni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti